sábado, 1 de noviembre de 2008

DE COPES PER BEIJING

De records que me´n porto de Beijing n´hi ha moltíssims. Pocs d´ells són els típics de qualsevol turista. Diguem que aquests dies me´ls he passat en mercats diversos, d´hotel en hotel, he recorregut un munt de bars per pendre copes, pubs i discos. Aquests xinos estan fent un treball arquitectònic excel.lent i la decoració no queda gens curta. Calia comprovar-ho en primera persona.
Com que ens esperaven dos dies de molta moguda nocturna, ens havíem de disfressar per la ocasió. Després d´un mes de posar-me la primera samarreta que trobava al capdemunt de la motxilla, uns pantalons curts i unes flip-flop, ja no recordava què era posar-me un texans amb unes botes. Així que buscant entre les meves pertinences m´adono que no tenia res per la ocasió i calia anar de shopping. Amb en Francesc d´assessor d´imatge, em compro botes, sabates, cinturó, jaqueta, texans, jersei, bolso i altres regals. I comencem amb la sessió de pretty woman i handsome man.


Ahir a la tarda, cancats de tantes compres vam decidir fer una bona migdiada (ja m´estic entrenant per quan torni altre cop). Ens llevem, arreglem (quina il.lusió que em feia anar d´estreno!!) i cap al bar d´un argentí que vaig conèixer el dilluns per pendre una copa de vi i veure a ballar tango. Ens quedem amb ganes de festa i cap a ballar al pòdium.

Avui ens havíem de llevar aviat perquè teníem un brunch per celebrar l´aniversari d´un bon amic d´en Francesc. Ho hem celebrat tipus globalització, i és que hi havia gent de tot arreu. Una festa molt bonica, on ens hem especialitzat amb els vins i la xocolata.


Amy, AM i Francesc

Lisa i Martin (amfitrió de la festa)
Mathias, Wendy, Amy, Martin, AM, Lisa i Andy
Mathias, Francesc, Amy, Wendy, Martin, Lisa, AM i Andy

Portàvem estona sense menjar i altre cop! Aquesta vegada amb l´Erik i l´Andy

I de festa altre cop. I és que, segons em diuen, es fan uns farts de treballar tots plegats. Però la festa la coneixen i de debò.

3 comentarios:

ex koala mir dijo...

Molt guapos els dos! Vaja, tots!

Serà cosa del Àsia això de la ruuuuumba ???

:)

Elena dijo...

De festa en festa i tiro pq me toca.. quina il.lu i enveja a la mateixa vegada.. nena se´t veu molt contenta.. petonas!

Anónimo dijo...

Reina, aquí no hi ha happy water pero, no quedem enrera. Festa? Això és la festa loca. Riu-te´n de certs llocs q frequentem.
Pto i fins demà.