jueves, 30 de octubre de 2008

GRAN MURALLA


Aquests dies són un non-stop de fer de tot. La veritat és que no parem, però alhora, ho disfrutem moltíssim.
Prodríem dir que en Francesc m´està ensenyant els millors racons i raconets de la ciutat. Tinc un guia (personal guide) fantàstic que em mostra els millors hotels, restaurants, bars nocturns de la ciutat pekinesa. Em sembla que aviat no quedarà decoració que se´m registeixi després de veure tantes meravelles. I és que aquests xinesos no només tenen la muralla, sinò una oferta gastronòmic, mercats i d´oci que no se l´acaben.

Però bé. Ja sé que alguns espereu que us mostri una mica la ruta típica i tòpica de qualsevol turista per Beijing. Doncs res de tot això. Potser per tots els anys que fa que viu aquí sap molt bé què s´ha de veure i des d´on.
Per fi, i després d´unes quantes roques de pujada, vam arribar a la Gran Muralla. Tot el camí era una mena de preparació pel que hauríem de veure més endavant. Era com si la mateixa muralla s´anés insinuant davant teu per acabar mostrant-se completament. Som uns afortunats i aconseguim estar en un punt on no hi ha ningú més que nosaltres tres. Fora dels circuits turístics convencionals.

Puc dir que he tornat a complir amb l´exercici físic diari. Classe d´esteps sobre pedres i escalons. Cal recuperar forces i anem a sopar amb l´Erik.

Jermaneta, aquesta foto és per tu. És que avui, pel camí, he trobat la nostra famosa planta de l´olor i no m´he resistit de fotografiar-la per tu. Quan vulguis hi tornem, ok?

9 comentarios:

Anónimo dijo...

carai, kina enveja visitar la muralla xina!

nosaltres hem arribat a mig mati, pero les nostres maletes amb les coses i els regalitus s'han kedat en algun lloc entre casa i bangkok. esperem que ens les trobin i ens les facin arribar a caseta, sino tan regatejar no haura servit de res!!

cris

Anónimo dijo...

crispeta!!! i tant q serveix el regatejar. Hem d´activar aquesta economia en crisis.
La resta ha anat b? En tot cas, t´espero pq vinguis a passar les teves vacances a casa, ok? Arribo dilluns a la nit.

Elena dijo...

aiiii jermaneta!! com diu la crispeta, enveja sana!! però molta enveja, ja veig q fas molt bona cara i que et cuiden molt b!! records al fenomeno d en Francesc i disfruta!!

Molts petons!!

ex koala mir dijo...

Jermaneta, no veig cap foto que hi surti la nostra planta !!! Però tant és, em quedo amb tota la resta de fotos ... estàs estupeeeeeeeenda !!!

Petonàs!

Anónimo dijo...

Jermaneta, no et posis impacient. Es q tot lo bo es fa esperar.
Res, q no podia descarregar-la pero ara ja la tens. Special 4U.
Gats, com tenim el tema maletes? Recuperades del tot?
Ptons.

Anónimo dijo...

finalment...maletes recuperades, ara a repartir regalitus!!

veig k has allargat un dia mes la teva estada a la xina, disfruta-ho molt i molt.

i si, ja vindre a passar algun dia al pis amb mes espelmes de sant gregori, aixi podrem fer guerra de coixins k akest mati ho he anyorat ;)

tenim pendent el sopar a les Cols, aneu mirant horaris per veure quan coincidiu.

fins ben aviat, cristina

Anónimo dijo...

T´espero d vacances a casa. Posa-hi dia i hora.
i tant, guerra d coixins assegurada.

ex koala mir dijo...

OOOOOOOOH Jermaneta!
Quina emoció veure la nostra planta, versió xinesa :)

Gràcies gràcies gràcies!

Bon cap de setmana! Disfruta'l al màxim.

3 gats! Maletes recuperades !!!! OE OE OE !! Me'n alegro molt!

Petons cap a Girona, Xina i la resta del món!

Anónimo dijo...

Jermaneta,
q consti q la teva planta d l´olor esta dins el meu diari esperant veure´t i donar-te-la. No sigui dit pero aquesta planta sempre em recordara a aquella tarda q vam passar amb el cotxe descapotat, el nostre Jack Johnson i el tip d riure q ens vam fer quan te la vaig fer olorar. Ja pots fer el favor d comprar el bitllet aviat no fos cas q es panseixi.
Ptons als 4 vents,

AM