martes, 14 de octubre de 2008

VERANO AZUL











Despres de dos dies de pluja intensa, el sol es va dignar a sortir i "brillar" per nosaltres. Aixi doncs, decidim anar a passar el mati a My Son i veure tot el que era un colectiu de temples, lingas (busqueu el seu significat) i altres monuments en ruines. La nostra biblia ens ho recomenava de totes totes i ho comparava en tot moment amb els temples de Bagan (Myanmar), Angkor (Cambodja) i Burudur (Java). No sabem per on agafar-ho pero, potser es q estem molt ben acostumats, no s'hi assemblava massa.
Retornem cap a Hoi An i ens lloguem unes bicis. Ja ens teniu cantant la "canco d'en Chanquete ha muerto" i xiulant. Pero de cop, sentim un PFFFFffffffffffffff...... Se'ns rebenta una roda i ja ens veieu pedalant dos en una bici, i un altre carregant la bici amb la roda explotada.
Evidentment, ens vam parar pq algu ens hi poses vent, pero la situacio no podia anar a pitjor i acaben de rebentar-la del tot.
Pel cami ens vam anar preguntant on CARAI ha anat a parar tota l'aigua de la pluja pq no la veiem enlloc. Sera q la terra se l'ha empassat? Doncs, si, si. La terra, el riu i el mar l'ha xuclada tota, tota.
Al vespre improvitzem una partida de parxis amb 4 fulls de paper, un dau fabricat amb la capseta del sabonet i les fitxes de colors dels lacasitos del mercat. Truquen a la porta de la nostra habitacio i en Bang s'afegeix a la partida. Cal explicar-li les instruccions en angles pero, el nano, deu ser per no perdre la partida, apren les normes a la primera i agafa una aficio desmesurada per matar-nos les fitxes i sumar 20 punts. Al final, i degut a la seva simpatia amb nosaltres i explicacions de com funciona el "feng shui" a Vietnam, decidim regalar-li tot el joc.

7 comentarios:

ex koala mir dijo...

Chanquete a mueeeeeeeeerto !!!! Bea ya es mujeeeeer !!!!!!! Gran Verano Azul! Quins records d' infància! :)

Jermaneta, tu vols dir que no ets de JOCS SENSE FRONTERES o quelcom ??? A Birmània, regalaves Sudokos, al Vietnam Parchís ... Ludòpata !!!!!

A seguir gaudint 4gats ... la vostra cara desborda felicitat!

Petonàs! Aquesta nit toca sessió de Californication a la 45 !!! Ja us diré si ens sembla tant bona com vareu dir.

ex koala mir dijo...

ups, volia dir Californacation :)

Anónimo dijo...

hola todos,

Special verano por 4 adventureros. (Cris mi sto inventando le parole). Sabato sono stata la prima volta al corso di Spagnolo!
Mi sta appassionando questo vostro viaggio e questo sito.
Poi mi dici se leggi i commenti?
Baci

Ire

Anónimo dijo...

Molt b... Exercici, no contamineu, disfruteu del paisatge i us la passeu bomba... Millor manera de viatjar no hi ha.. Per cert.. aquests lacasitos tenen molt bona pinta... Si haguès sigut per mi no hi haguès hagut partida per falta de suministres...

Petonàs als 4 gats.... Bueno al noi una abraçada!!

Anónimo dijo...

Irene, mi fa piacere sentirti!!!
questo paese e molto divertente ed stiamo vedendo un sacco di cose bellissime
gia le metteremo sul blog sempre che possiamo,
ma mi dispiace che tutto sta in catalano e puoi aver qualche difficolta al leggere, altramente penso che non ti sara dificile capire quello che ci sta scritto perche sono cose semplice sulle foto.
un bacione, cristina

Anónimo dijo...

Hola a tots,
realment a la primera foto sembla que estigueu al "verano azul"jajaja, les altres fotos, ens recorden però que esteu per aquells mons...
de totes maneres, ja va bé que pedaleu una miqueta...perquè l'arròs fa el ventre gros!!!!

Apa, bon viatge!!

anna ma family

Anónimo dijo...

Anna Ma Family? M'ha sonat a la Laurinha, no? Pto