domingo, 5 de octubre de 2008

EL PERQUE DE TOT PLEGAT

Avui ho hem acabat d'entendre tot. Ara sí que ja ho veiem tot més clar. Després d'unes quantes hores al sol mentre contemplem alguns dels grans temples d'Angkor (això sí, de la dinastia Khmer - es veu que debien ser algú important), després també de fer preguntes pel personal que corre per aquí hem arribat a unes conclusions.

No volem creure que només sigui la nostra habitació que tingui mancanca d'aigua a la dutxa, ni que tinguem una habitació on hi corren els "amichis" (dragonets), ni que els pollastres siguin escanyolits perque si, ni que la moneda local no servís per res. Hem vist que hi ha grans plantacions d'arros i que aquest es insuficient per arreglar la situacio d'un pais com aquest. Per aixo, hem trobat normal que a algú se li acudís posar-hi un punt amb atractiu turistic. CALIA IMPORTAR DOLARS!!! Solució al problema? Molt senzill. Un bon dia els de Port Aventura se'ls va acudir de venir fins aqui i vinga a posar-hi rocs i mes rocs desordenats. Aixo si, amb molts i molts de detalls. Ruines fantastiques, arbres que s'integren dins l'arquitectura, prats i mes prats, algun llac, i molts i molts nens voleiant pels entorns.

La veritat és que la situació del parc tematic es immillorable. Les vistes genials. Hem vist sortir el sol darrera els temples i com aquests es reflexaven a les aigues del seu davant. Avui quasi que enganxem també com es ponia el sol, pero llastima, hi ha hagut un petit problema tecnic.

Ens desplacem amunt i avall en unes motos tuning (proximament veureu les fotos). Anem completament desorientats en tema horaris. Pero be, no!!! MOLT I MOLT BÉ. Realment es un plaer pels cinc sentits poder estar aquí. La vista és fantastica, el gust culinari quasi perfecte si no fos per la repeticio constant de l'arros en la nostra alimentacio, l'ofacte be si no hi ha alguna baferada d'all, oida de sorolls diferents als nostres (mantres, ocells, nens parlant tots els idiomes mes un) i pell de gallina en tot moment a la nostra pell.

PD: perdoneu l'ortografia pero aki es fa realment dificil trobar els accents, la "c trencada", ...

1 comentario:

ex koala mir dijo...

La Asianitis us ha ben atrapat de nou !!!